Rialto Vastgoedmanagement B.V. wordt gerund door professionals.

Bert Jeucken (Directeur/Vastgoedmanager) werkt, na dienstverbanden bij Brink Groep, Heijmans en AM, sinds 2004 als zelfstandig ondernemer in management en (her)ontwikkeling. Hij heeft een lange en brede ervaring in met name commercieel vastgoed, van strategie tot techniek, op management-, staf- en directieniveau.

Thijs van Hoogstraten (Vastgoedmanager) heeft ruime ervaring in technisch en administratief beheer van gebouwen en VvE's. Hij zorgt dagelijks voor een zo optimaal mogelijk functioneren van de gebouwen en terreinen die wij in beheer hebben.

Ilona Janssen (Manager verhuur) is na haar studie Small Business and Retail Management gestart op de afdeling Winkelbouw en Onroerend Goed van Beter Bed B.V. Hier beheerde zij als assistent-manager vastgoed de portefeuille. Sinds eind 2014 is Ilona manager verhuur bij Rialto Vastgoed. 

Lina van Ruler, Kirsten Zijdeman en Chris Hoeben (Financieel medewerkers) voeren de administraties van objecten, projecten en vennootschappen van Rialto en vele opdrachtgevers. Zij onderhouden elke dag de basis onder ons vastgoedmanagement, door het nauwgezet beheren van alle in- en uitgaande informatiestromen. Alle administratie is bij hen in zeer vertrouwde en professionele handen.

Vacature! Wij zoeken versterking van ons team. We hebben vacatures voor een ervaren vastgoedmanager en administratief medewerker. Denk jij ons team te kunnen versterken? Stuur je CV dan vrijblijvend toe aan b.jeucken@rialtovastgoed.nl of bel 06-46149724.